Mijn motto is; doen wat je leuk vindt want anders hou je het niet lang vol.

Daarom nam ik na tien jaar ontslag bij een grote Nederlandse bank. Ik ging doen wat ik altijd al wilde doen; mijn nieuwsgierigheid vervullen, beeld maken en delen met de rest van de wereld. Wat volgde waren journalistieke opleidingen en een stage bij een Brabants productiebedrijf. Daar heb ik uiteindelijk zeven jaar gewerkt. Veel geleerd en alle facetten van het vak doorlopen. Van boodschappen doen tot het regisseren van tv programma’s en video’s in opdracht.

In ons vak weet je van alles een beetje en je komt werkelijk overal. In de ochtend sta je op het bovenste dek van een miljoenenjacht met jacuzzi en flatscreens komen uit het plafond en ’s middags sta je in een halal fabriek hamburgers te filmen. Ik vind het nog steeds bijzonder dat mensen je toelaten in hun wereld en hun verhaal willen vertellen.

Alles wat bijzonder of opmerkelijk is, wil ik visualiseren en delen met de rest van de wereld. Bijzondere situaties, mensen en gebeurtenissen wil ik het vastleggen op beeld en deze emotie of beleving delen. En dit elke dag weer.

portret